Na ruim 5 jaar nieuwe singer/songwriters te hebben gekleid heb ik moeten besluiten te stoppen met lesgeven. Niet dat ik gebrek heb aan leerlingen, in arrogante tegendeel zelfs, het werd teveel en het is niet meer te combineren met mijn grote mensenwerk, mijn mooie gezin en andere passies. Gelukkig heb ik mijn schatjes genoeg kunnen leren dat ze zichzelf nu prima kunnen ontwikkelen zonder mijn hulp. Aangezien ik nog niet van de aardbodem ben gevaagd ben ik ook nog altijd beschikbaar voor tips, adviezen en andere gezonde onzin.

Dus aan iedereen die ik ooit in mijn stal heb gehad, waanzinnig bedankt voor de vele leuke en gezellige uren en uren die we samen hebben doorgebracht. Ik ga jullie echt vreselijk missen maar jullie komen er zonder mij ook echt wel.

Stoppen op het hoogtepunt (wat clown Bassie ook had moeten doen). Tot op het podium! ❤️